ПОЗААУДИТОРНА РОБОТА ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ТВОРЧОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Бурчак, Ліана Володимирівна; Бурчак, Станіслав Олександрович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2020)
У публікації розглянуто сутність позааудиторної роботи здобувачів вищої освіти в педагогічному університеті. Представлено трактування указаного феномену, актуального в рамках нашого науково-педагогічного дослідження, його цілі, різновиди, форми організації і проведення, а також принципи, які вважаємо за потрібне дотримуватися в позааудиторній роботі зі здобувачами. Крім того, в статті подано методи позааудиторної діяльності майбутніх учителів математики, що використовувалися в рамках реалізації авторської моделі системи розвитку їхньої творчості.