ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ВИМІРЮВАЛЬНИХ ЗАСОБІВ ДО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ АНАЛІЗУ РОЗВ’ЯЗКУ ДЕЯКИХ ЗАДАЧ - Масич, Віталій Васильович; Малець, Євген Борисович; Сергєєв, Віктор Миколайович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Розкриваються можливості сучасних вимірювальних засобів при аналізі рішень фізичних задач з експериментальним змістом. Такий підхід більш повно інтерпретує зміст задачі і формує у студентів стійкі уявлення про розглянуті фізичні процеси.