ФОРМУВАННЯ МУЗИЧНО-ЕСТЕТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА ЗАСОБАМИ ФЕСТИВАЛЬНОГО РУХУ - Черкасов, Володимир Федорович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті обгрунтовано формування музично-естетичної культури майбутніх учителів музичного мистецтва засобами фестивального руху. Презентовано обгрунтування фестивалю-конкурсу «Сходинки до майстерності» щойно проводиться на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.