КОМУНІКАТИВНА СПРЯМОВАНІСТЬ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В НАВЧАННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Капітан, Тетяна Анатоліївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто комунікативну спрямованість освітнього процесу; комунікативний метод та його принципи; іншомовну комунікативну компетенцію учнів; комунікативний підхід під час вивчення іноземних мов; принцип комунікативної (мовленнєвої) спрямованості навчання; провідну технологію навчання іноземних мов; основні принципи сучасних методів; пошук нових форм та методів організації освітнього процесу.