ВИВЧЕННЯ ХУДОЖНЬОЇ ДЕТАЛІ ЛІТЕРАТУРНОГО ТВОРУ (на прикладі роману Д. Тартт «Щиголь») - Козій, Ольга Борисівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Роман Донни Тартт «Щиголь» – твір надзвичайно глибокий і багатогранний, що надає широкі можливості аналітичного вивчення. Через дбайливе поводження авторки із художнім часом і простором найдоцільнішим способом дослідження видається аналіз «услід за автором». Стаття присвячена дослідженню художніх деталей у романі, використовуючи аналіз «услід за автором».