ОСОБЛИВОСТІ СПРИЙМАННЯ СЕНСУ ЖИТТЯ НА РІЗНИХ ЕТАПАХ ОНТОГЕНЕЗУ - Мельничук, Ірина Ярославівна; Мельничук, Сергій Костянтинович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано закономірності сприймання сенсу життя на різних вікових етапах розвитку особистості: підлітковий вік, юність, зрілість, старість. Виокремлено основні шляхи і джерела смислу життя особистості та проаналізовано смисложиттєві цінності, завдяки яким людина може зробити своє життя осмисленим: цінності творчості, цінності переживання, цінності ставлення.