ІНШОМОВНА ГОТОВНІСТЬ ЯК НЕОБХІДНА СКЛАДОВА МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ АВІАЦІЙНИХ СПЕЦІАЛІСТІВ - Нечепорук, Яна Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
В даній статті узагальнено і класифіковано теоретичні уявлення деяких науковців про сутність і компоненти поняття іншомовної готовності майбутніх авіаційних спеціалістів до професійної діяльності. Зазначена важливість готовності, як необхідної складової підготовки курсантів льотних навчальних закладів до майбутньої професійної діяльності. Визначена різниця схожих між собою понять «готовність» і «підготовленість».