ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ В ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ДО НАВЧАННЯ УЧНІВ З ІНВАЛІДНІСТЮ - Щерба, Наталія Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Професійна підготовка майбутніх учителів іноземної мови до навчання учнів з особливими освітніми потребами (і особливо – з інвалідністю) є нагальною необхідністю сучасної вітчизняної освіти. Однак, в умовах пандемії COVID-19 передумовою забезпечення її ефективності є поінформований вибір викладачами електронних засобів навчання. Його основними критеріями є можливість вирішення всіх завдань навчального процесу та забезпечення його практичної зорієнтованості. У статті проаналізовано переваги та недоліки таких електронних освітніх платформ як: Edmodo, Zunal та LearningApps, а також описано можливості їх використання у підготовці майбутніх учителів іноземної мови до навчання учнів з інвалідністю.