СТВОРЕННЯ ІНДИВІДУАЛІЗОВАНОГО ІНФОРМАЦІЙНО-ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА В КЛАСІ ВОКАЛУ - Ройтенко, Ніна Олексіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
В статті автор визначає особливості формування освітнього середовища при переході від класичної форми навчання до дистанційної під час індивідуальних занять з вокалу. Автор вважає, що радикальні зміни сучасної соціокультурної ситуації породжують нові тенденції в освітніх процесах, змушують шукати нові способи у сфері інноваційних технологій.