ОРГАНІЗАЦІЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ B ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ У СУЧАСНИХ УМОВАХ: ПРОБЛЕМИ, МЕТОДИ, ТЕХНОЛОГІЇ - Сарновська, Наталія Іванівна; Антонівська, Марина Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються форми та методи дистанційного навчання та їх інтеграція у викладання іноземної мови у вищих навчальних закладах з точки зору переваг та недоліків їх використання на уроках іноземних мов, досліджуються шляхи їх впровадження у вивченні іноземних мов в закладах вищої освіти, демонструється роль комп’ютерних технологій та Інтернет-ресурсів у розвитку іншомовної комунікативної компетентністі.