ІНКЛЮЗИВНЕ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ТА ЙОГО ОСОБЛИВОСТІ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО ФОРМАТУ - Степаненко, Алла Вячеславівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті охарактеризовано особливості навчання іноземної мови школярів з особливими освітніми потребами в умовах дистанційної освіти. Висвітлено дані опитування батьків дітей з особливими освітніми потребами стосовно особливостей дистанційного навчання та вивченні іноземної мови. Наголошено на необхідності формування інклюзивної компетентності майбутніх учителів іноземної мови середньої школи як складової їхньої професійної компетентності. Описано критерії інклюзивного заняття з іноземної мови.