ФАХОВА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПРИРОДНИЧИХ НАУК - Войтович, Оксана Петрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто особливості фахової підготовки майбутніх учителів природничих наук та встановлено, що вона має бути зорієнтована на реалізацію інтегрованої моделі навчання. Відповідно, основними змістовими компонентами фахової підготовки майбутніх учителів природничих наук є знання предметів (фізики, хімії, біології тощо) та міжпредметної їх взаємодії, розуміння методики їх викладання, уміння використовувати ці знання в освітній діяльності та готовність застосовувати отримані знання, уміння та навики в професійній діяльності.