КОНЦЕПЦІЯ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНОЇ ЗРІЛОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - Галета, Ярослав Володимирович; Сьомак, Аліна Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Наукові передумови дослідження проблеми соціальної зрілості обґрунтовані результатами аналізу соціокультурних тенденцій розвитку сучасної педагогічної освіти, інтеграційній суті педагогічної діяльності й особистості педагога дозволяють зробити висновок про те, що теоретичний дослідницький пошук ефективних шляхів і способів розвитку соціальної зрілості майбутнього вчителя зумовлений як освітньою практикою, так і об’єктивними потребами суспільства.