ІНКЛЮЗІЯ ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ ШЛЯХ РОЗВИТКУ ОСВІТИ - Комар, Ольга Анатоліївна; Пісняк, Валентина Степанівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У даній статті розглянемо ознаки системної інновації на прикладі введення інклюзивної практики в сучасних умовах модернізації української освіти. Мета статті – на основі аналізу і узагальнення науково-теоретичних джерел, а також інноваційної практики обґрунтувати риси системної інновації в інклюзивну освіту.