МІЖДИСЦИПЛІНАРНА ІНТЕГРАЦІЯ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ Й ЛІТЕРАТУРИ: РІВНІ І ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ - Лілік, Ольга Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано теоретичні і практичні аспекти реалізації міждисциплінарної інтеграції в професійній підготовці майбутніх учителів української мови й літератури в закладах вищої освіти. Досліджено проблему визначення поняття інтеграції в науковій літературі, описує рівні міжпредметної інтеграції, визначені дослідниками. Окрім того, обґрунтовано переваги використання міждисциплінарної інтеграції в процесі професійної підготовки майбутніх учителів-філологів, а також визначає основні шляхи реалізації міжпредметної інтеграції в освітньому процесі закладів вищої освіти.