SMART ‒ ОСВІТА У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОСТОРІ СЬОГОДЕННЯ - Нежива, Ольга Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядається Smart-освіту та її основні принципи. Автор представляє, що Smart-освіта ‒ це навчальний процес у якому використовують технологічні інновацій та Інтернет-ресурси. Адже це дає можливість слухачам здобути професійні компетенції на основі системного багатовимірного бачення і вивчення дисциплін, з урахуванням їх багатоаспектності і безперервного оновлення змісту. Стаття показує концепцією Smart-освіти, яка відображає створення інтелектуального середовища, безперервного розвитку компетентностей учасників освітнього процесу, включаючи заходи формального і неформального процесу навчання на основі новітніх технологій.