КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ МЕТОДИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ВИКЛАДАЧА ЕКОНОМІКИ - Павленко, Олена Олексіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
В статті приділена увага формуванню методичної культури майбутнього викладача економіки. У відповідності до визначених структурних компонентів методичної культури викладача економіки (мотиваційно-ціннісний, змістово-процесуальний, інтелектуально-емоційний, рефлексивно-оцінний) нами були визначені рівні сформованості методичної культури викладача економіки, критерії (мотиваційно-аксіологічний, змістово-операціональний, креативно-емоційний, оцінний критерії) і відповідні показники цього складного особистісного утворення.