САМОСТІЙНІСТЬ У НАВЧАННІ ЯК ПРОВІДНИЙ ЧИННИК ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ МАЙБУТНІХ АВІАФАХІВЦІВ - Савченко, Наталія Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті проаналізовано сучасні проблеми професійного саморозвитку майбутніх авіаційних фахівців у процесі навчання у вищому льотному закладі та обґрунтовано самостійність у навчанні як провідний чинник професійного зростання майбутнього авіафахівця і необхідність її формування у процесі професійної підготовки. Акцентовано увагу на педагогічній підтримці самостійності як інтенції суб’єктної діяльності, спрямованої на створення власного алгоритму навчальної самостійної діяльності.