ВЗАЄМОДІЯ ФАХІВЦІВ ІЗ БАТЬКАМИ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ В УМОВАХ ІНКЛЮЗИВНОГО НАВЧАННЯ - Завітренко, Долорес Жораївна; Жигора, Ірина Валеріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті визначено основні проблеми й труднощі в поведінці та діях батьків. Окреслено проблеми готовності педагогів і фахівців освітніх організацій до взаємодії з батьками дітей з особливими освітніми потребами. На підставі узагальнення особливостей роботи з батьками дітей з обмеженими можливостями здоров’я, основних напрямів й змісту такої роботи підготовлено анкету, проведено дослідження.