РОЗВИТОК ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ МАЙБУТНІХ МАГІСТРІВ У ПРОЦЕСІ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ У ЗАКЛАДАХ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Кравцова, Тетяна Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Стаття присвячена проблемі розвитку професіоналізму майбутніх магістрів у процесі практичної підготовки у закладах позашкільної освіти. На основі аналізу психолого-педагогічної літератури уточнено розуміння поняття професіоналізм, розкрито особливості проведення практики у багатопрофільному закладі позашкільної освіти, з’ясовано вимоги до баз практичної підготовки майбутніх магістри освіти, освітньої програми 011 Освітні, педагогічні науки (Позашкільна освіта).