ПРОЄКТУВАННЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ: ВІД ТРАДИЦІЙ ДО СУЧАСНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ - Мартін, Аліна Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розкривається сутність упровадження проектної діяльності в освітній процес закладів дошкільної освіти як перспективного напряму роботи, який сприяє вихованню самостійної творчої особистості, здатної приймати рішення, ставити цілі, планувати свою діяльність і прогнозувати її результати.