ОСОБЛИВОСТІ УРОКУ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Токарєва, Тетяна Станіславівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються основні особливості уроку іноземної мови з огляду на цілі та зміст уроку, на його комплексний характер, структуру та основні типи. Значна увага приділяється комплексному характеру роботи на уроці, оскільки всі елементи мовного матеріалу – фонетичні, лексичні та граматичні – є взаємозалежними у реалізації іншомовної мовленнєвої діяльності. Специфіка постановки цілей розглядається враховуючи особливості уроку, його структуру та типологію.