МИСТЕЦЬКА ОСВІТА УЧНІВ У ПРОЕКЦІЇ ОСОБИСТІСНО ОРІЄНТОВАНОГО ПІДХОДУ - Горбенко, Сергій Семенович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Стаття присвячена проблемі особистісно орієнтованої освіти учнів закладів загальної середньої освіти та ролі вчителя у цьому процесі. Висвітлюється зміст основних принципів та педагогічних умов застосування педагогом особистісно орієнтованого підходу в музичному навчанні та вихованні дітей шкільного віку. Розкриваються деякі складові механізму розвитку творчої індивідуальності майбутнього фахівця, що сприяють успішній реалізації означеної педагогічної парадигми.