ТВОРЧО-ВИКОНАВСЬКА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА В КОНТЕКСТІ ГУМАНІСТИЧНОЇ ПАРАДИГМИ ОСВІТИ - Стратан-Артишкова, Тетяна Борисівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розкриваються особливості творчо-виконавської підготовки майбутнього вчителя музичного мистецтва; аналізуються дефініції «творчість» і «виконавство»; доведено доцільність й ефективність композиторсько-виконавської діяльності у формуванні авторської спроможності, здатності майбутнього фахівця до самовираження і самоактуалізації у власній творчості.