МУЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ УЧНІВ У ШКОЛАХ РЕСПУБЛІКИ ІРЛАНДІЇ - Черкасов, Володимир Федорович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті досліджено та узагальнено досвід музичного виховання учнів у школах Республіки Ірландії, виділено основні тенденції та підходи стосовно наповненості змісту уроків та позакласних форм роботи з учнями різних вікових груп, естетичного виховання засобами музичного мистецтва та формування загальноєвропейських та національних цінностей.