НОВИЙ ПІДХІД В НАВЧАННІ ГРИ НА ФОРТЕПІАНО - Лігуан, Чжоу (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Візерунки та повтори – це суть занять та вправ для фортепіано. В історії музики серед композиторів Карл Черні (1791–1857) склав велику кількість легких п’єс для фортепіанної педагогіки, що широко використовували візерунки та повтори. На сьогоднішній день мінімалістична музика – це новий стиль, але цей акцент перекривається традиційним репертуаром фортепіанної педагогіки. Варто використовувати мінімалістичну музику у викладанні фортепіано – новий підхід.