ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ МЮЗИКЛІВ У СИСТЕМУ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МИСТЕЦТВ - Бабенко, Леонід Вікторович; Бабенко, Андрей Леонідович; Гайдай, Лариса Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто впровадження постановок театралізованих мюзиклів в навчальний процес підготовки майбутніх учителів мистецтв на мистецькому факультеті Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Освітлений позитивний вплив такого впровадження на якість фахової підготовки студентів.