ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ФОРТЕПІАННОЇ НАДІЙНОСТІ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТІВ МИСТЕЦТВ ПЕДАГОГІЧНИХ УНІВЕРСИТЕТІВ НА ЗАСАДАХ ЕВРИСТИЧНОГО ПІДХОДУ - Глазунова, Ірина Кимівна; Чень, Веньфен (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У науковій статті автори теоретично обґрунтовують зміст педагогічних умов формування фортепіанної надійності майбутніх учителів музичного мистецтва на засадах евристичного підходу; трактує й конкретизує педагогічні умови як сприятливі педагогічні обставини для упровадження методичних засад евристичного навчання у процес фортепіанної підготовки; досліджує зміст творчо-діяльнісного навчального середовища, яке враховує сукупність бінарних опозицій творчо-діяльнісної парадигми фортепіанної підготовки; окреслює інтеграцію евристичних форм, методів і прийомів як основу педагогічного інструментарію у процесі формування фортепіанної надійності; обґрунтовує застосування евристичних стратегій як основи методичного забезпечення формування фортепіанної надійності.