ВИРОБНИЧА (ПЕДАГОГІЧНА) ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ У РЕАЛІЯХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Колоскова, Жанна Володимирівна; Назаренко, Марина Павлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуто проблему проходження виробничої (педагогічної) практики студентами ЗВО у дистанційній формі. На основі аналізу методичних рекомендацій МОН та навчальних підрозділів різних університетів України, автори статті розглядають зміни у змісті дистанційної виробничої педагогічної практики майбутніх учителів та формулюють чинники, які сприяють організації її проходження.