ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНИЕ ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ МОЛОДШОГО ВІКУ: ІСТОРІЯ, СУЧАСНІСТЬ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Куркіна, Сніжана Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У даній статті зроблено спробу дослідити й висвітлити історію, сучасний стан і перспективи розвитку проблеми художньо-естетичного виховання дітей молодшого віку. Автор перелічує учених (філософів, педагогів, психологів), що заклали фундамент для розуміння й вивчення означеної проблеми, аналізує їхні думки і праці, проводить паралелі, здійснює порівняння, надає рекомендації щодо підвищення ефективності художньо-естетичного виховання дітей в сучасних закладах освіти.