СУЧАСНІ МЕТОДИ ПОДОЛАННЯ ЕСТРАДНОГО ХВИЛЮВАННЯ МАЙБУТНІМИ ВЧИТЕЛЯМИ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА ПІД ЧАС ПУБЛІЧНОГО ВИСТУПУ - Міщанчук, Вікторія Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядається феномен естрадного хвилювання, висвітлюються його сутнісні та якісні ознаки виявлення у музично-виконавському мистецтві. Автор розкриваються особливості професійної та психологічної підготовки виконавців до публічних виступів і наголошує на доцільності використання майбутніми учителями музичного мистецтва для подолання негативних наслідків естрадного хвилювання інноваційних підходів, методів, прийомів, вправ, напрямків та технік.