ПСИХОТЕХНІКА СПІВУ ЯК СУЧАСНИЙ НАПРЯМ ВОКАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ - Обух, Людмила Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Мета дослідження спрямована на вирішення проблеми розвитку вокальних здібностей та голосових якостей через вироблення стресостійкості під час співу у студентів мистецьких спеціальностей з психофізіологічної точки зору, що й досі актуальна та доцільна в умовах пошуку та впровадження інноваційних засобів навчання. У статті розглянуто певні теоретико-методологічні напрацювання у галузі освіти й виховання музичного митця, котрі дозволяють сформувати уяву про традиції та інновації щодо ефективної роботи зі студентом у процесі навчання співу.