РОЗВИТОК ЕМОЦІЙНОГО ІНТЕЛЕКТУ У ДІТЕЙ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Прядко, Олена Михайлівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються проблеми розвитку емоційної сфери дітей молодшого шкільного віку, досліджується питання формування емоційного інтелекту школярів засобами музичного мистецтва, вивчається потенціал музичних занять як ефективного засобу розвитку психологічної грамотності дітей, дається характеристика прийомів розвитку складових компонентів емоційного інтелекту, які використовуються в ході музично-естетичного виховання дітей.