КОМПОНЕНТНИЙ СКЛАД В СТРУКТУРІ ДОСВІДУ МОРАЛЬНОЇ ПОВЕДІНКИ СТАРШИХ ПІДЛІТКІВ - Гузенко, Наталія Олександрівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті з’ясовано компонетний склад в структурі досвіду моральної поведінки старших підлітків, виокремлено наступні компоненти досвіду моральної поведінки старших підлітків: мотиваційно-ціннісний, когнітивно-пізнавальний, практично-діяльнісний, особистісно-рефлексивний. В статті детально схарактеризовано кожен компонент окремо, з’ясовано перспективи подальших досліджень в обґрунтуванні педагогічних умов формування досвіду моральної поведінки старших підлітків для запобігання і протидії булінгу.