САМОСТІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ ЯК СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ - Ломакіна, Лариса Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті висвітлено значення самостійної роботи для розвитку особистості, засвоєння та обміну досвідом, процесу навчання, професійного становлення майбутніх спеціалістів. Проаналізовано науково-педагогічну літературу, присвячену особливостям організації самостійної роботи студентів, проблемі вибору форм і методів, типів самостійної роботи студентів, що враховують необхідну специфіку їх професійного становлення.