ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ КОМПЕТЕНТНІСНО ОРІЄНТОВАНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ ДО ТЕХНОЛОГІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ПРОФІЛЬНОЇ ШКОЛИ - Рудик, Анна Віталіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті здійснено обґрунтування вибору інноваційних педагогічних технологій та застосування компетентнісно орієнтованої підготовки майбутніх учителів математики до технологізації освітнього процесу в умовах профільної школи. Проаналізовано інноваційні освітні та інформаційні технології, які всебічно сприяють формуванню професійної готовності майбутніх учителів математики до технологізації освітнього процесу в профільній школі в системі професійної підготовки у закладах вищої освіти.