ПРОЦЕС ФОРМУВАННЯ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ ОСОБИСТОСТІ У ПРАКТИЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ - Свещинська, Наталя Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядається питання процесу формування ціннісних орієнтацій особистості в практичній діяльності під час навчання у вищому навчальному закладі, означені етапи даного процесу, проведно аналіз кожного етапу, запропоновано теоретичний аналіз практичної діяльності з формування ціннісних орієнтацій особистості в освітньому процесі.