ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СУЧАСНИХ БАЛЬНИХ ТАНЦІВ - Спінул, Ігор Васильович; Спінул, Олена Миколаївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
В статі автори досліджують специфіку викладання сучасного бального танцю у вищих навчальних закладах; визначають сутність, критерії, вимоги хореографічно-виконавської майстерності як компетентності. Представлена характеристика та особливості педагога-хореографа, його особистісних якостей.