РОЗВИТОК ВОКАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-МУЗИКАНТІВ ПРИ ВИВЧЕННІ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «МЕТОДИКА РОБОТИ З ФОЛЬКЛОРНИМИ АНСАМБЛЯМИ» - ШeвченкоІнга Леонідівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Стаття присвячена дослідженню можливостей вокально-ансамблевого музикування як активного засобу музичного і морально-естетичного виховання, визначенню типів та характерних рис фольклорних ансамблів, учасників яких поєднує спільна мета – сценічне втілення художнього образу твору, а також розкриттю особливостей організації дистанційного навчання студентів мистецького факультету при вивченні навчальної дисципліни «Методика роботи з фольклорними ансамблями» за допомогою електронного ресурсу MOODLE-ЦДПУ.