ІННОВАЦІЙНА МЕТОДИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ОСНОВА РОЗВИТКУ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Даценко, Марія Сергіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Модернізація освіти в процесі інтенсивного розвитку суспільства в державі спрямована на виховання в кожної особистості внутрішньої потреби до генерування та реалізації інноваційних ідей. Тому одним із головних завдань в організації методичної роботи майбутнього вчителя музичного мистецтва є формування висококваліфікованого, компетентного, конкурентоздатного фахівця, без якого неможливо здійснювати модернізацію освіти в Україні. У сучасних умовах на передній план висувається професійна компетентність учителя, його здатність постійно учитися, його прагнення до самовдосконалення та самоактуалізації.