РОЗВИТОК ТВОРЧОЇ АКТИВНОСТІ ПІДЛІТКІВ У ПРОЦЕСІ ВОКАЛЬНОГО НАВЧАННЯ - Зотова, Вікторія Євгенівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглянуті особливості сучасного підходу до вокального навчання молоді та окреслені проблемні питання вокальної підготовки дітей підліткового періоду. Подано основні тенденції використання сучасних вокальних методик та технологій. Розкрита сутність поняття «творча активність», подано його проекцію на розвиток дітей підліткового періоду, визначено місце в навчальному процесі, обґрунтовано вплив нових методик на розвиток творчої активності дітей підліткового періоду.