СУТНІСТЬ ТА СТРУКТУРА ХОРЕОГРАФІЧНО-ВИКОНАВСЬКИХ УМІНЬ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Разводова, Марина Валеріївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті автор розглядає співвідношення понять «виконавська діяльність», «хореографічно-виконавські вміння» та «хореографічно-виконавські навички». Розкрито структуру хореографічно-виконавських умінь та навичок, що формуються в процесі хореографічного навчання молодших школярів. Проаналізовано виконавський комплекс, що містить рухово-технічний, метро-ритмічний, просторово-орієнтований, координаційний та художньо-виразний компоненти.