ФОРМУВАННЯ МЕТОДОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА-МУЗИКАНТА - Ройтенко, Ніна Олексіївна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
В статті автор розглядає шляхи формування методологічної культури майбутнього педагога-музиканта, яка розглядається як система, що включає наукові знання, досвід творчої діяльності і досвід емоційно-ціннісного ставлення до дослідницької діяльності.