РОЛЬ ХОРЕОГРАФІЧНОГО КОМПОНЕНТУ В СИСТЕМІ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ ШКІЛ МИСТЕЦТВ - Ткаченко, Марія Валентинівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Початкова мистецька професійна хореографічна освіта є першою ланкою у здобутті майбутньої професії та закладає підґрунтя для подальшого навчання та вдосконалення у власній хореографічній підготовці. У статті обґрунтовано роль хореографічного компоненту в системі мистецьких дисциплін навчально-виховного процесу шкіл мистецтв.