ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ І ЗНАЧЕННЯ УПРАВЛІНСЬКОГО ЛІДЕРСТВА КЕРІВНИКА - Кузьмінський, Анатолій Іванович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Виокремлено головні функції освітнього менеджера-лідера. З’ясовано, які чинники необхідно враховувати при обранні чи призначенні керівника освітнього закладу. З’ясовано якості, які переважними передумовами лідерського статусу керівника. Розкрито стиль управління керівника освітнього закладу, що багато в чому визначає можливість статусу керівника-лідера.