ПЕДАГОГІЧНІ ОСНОВИ ВИХОВАННЯ ОСОБИСТОСТІ В ЗАКЛАДАХ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Кучай, Тетяна Петрівна; Кучай, Олександр Володимирович; Швиденко, Валентина Володимирівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті розглядаються педагогічні основи виховання особистості в закладах позашкільної освіти. Позашкільна робота спрямована на здійснення завдань виховання підростаючого покоління. Вона є складовою і невід’ємною частиною всієї навчально-виховної роботи, яка проводиться для дальшого удосконалення знань, вмінь і навичок вихованців, підвищення їхнього культурного рівня психологічної і практичної підготовки.