ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ЗАГАЛЬНОЇ МУЗИЧНОЇ ОСВІТИ В БЕЛЬГІЇ - Черкасов, Володимир Федорович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті здійснено спробу схарактеризувати тенденції розвитку загальної музичної освіти в навчальних закладах Королівства Бельгії. Відповідно до навчальних програм визначити зміст та організацію навчально-виховного процесу, щодо уроків та позакласної роботи з художньо-естетичного виховання дітей і молоді.