ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ДИПЛОМАТІВ В УКРАЇНІ У РЕЦЕПЦІЇ СУЧАСНИХ УЧЕНИХ - Балануца, Олександр Олександрович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті здійснено аналіз досліджень, які стосуються професійної підготовки майбутніх дипломатів в Україні; виокремлено ключові аспекти вивчення проблем у сучасній теорії наукового знання.