МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ВИКЛАДАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІНОЗЕМНИМ СТУДЕНТАМ - Голубова, Ганна Василівна (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
Статтю присвячено аналізу проблеми вивчення української мови іноземними здобувачами вищої освіти під час професійного становлення та теоретичному обґрунтуванню методологічних основ викладання української мови іноземним студентам. Визначено змістовне наповнення мовної освіти, яке забезпечується поєднанням взаємопов’язаних складників викладання української мови іноземним студентам: лінгвістичного, мовленнєвого, фахового та соціокультурного.