ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАННІ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ - Завітренко, Долорес Жораївна; Рацул, Анатолій Борисович (Наукові записки. Серія: Педагогічні науки, 2021)
У статті детально розглядаються різноманітні інформаційно-комунікаційні технології, специфічні особливості дистанційного навчання, які здатні оптимізувати освітній процес в умовах інклюзивного навчання. Детально розглядаються психолого-педагогічні чинники, при яких рекомендовано використати інформаційно-комунікаційні технології в умовах інклюзивної освіти.